Taylor Corp extended their coldstore facilities with a focus on aesthetics and got a stunning, high quality result at very low cost

20191213_133549
20191213_133549

20191213_133611
20191213_133611

20191213_133513
20191213_133513

20191213_133549
20191213_133549

1/3

COMPLETED MAY 2010

Taylor Corp Coldstore extension

With their coldstore situated on a main road facing location, Taylor Corp wanted to make a positive contribution to the aesthetics of our beautiful region.

DC Design, a local architectural designer firm, came up with a beautiful Art Deco concept that looked like a fan. Precast concrete was identified as the best option as it flowed naturally from the rest of the Taylor corp structures in the area.

 

The panels were manufactured and installed in a timely manner by Lattey from their Hastings site. Project cost was kept very low for this type of project.